Pija Sundin, 040

Pija Sundin

VD /projektledare

Pija har en fil mag. examen i Medie- och Kommunikationsvetenskap från Lunds Universitet, där hon parallellt med att arbeta i ett forskningsprojekt även undervisade och handledde i ämnet i några år. Hon har också gått kurser i företagsekonomi och projektstyrning. Pija har tidigare arbetat i Stockholm i många år, bl a på varumärkeskonsultföretaget Brand Management, webbyrån Brand Internet samt Satama Sverige där hon var projektledare/konsult och medlem av svenska ledningsgruppen.

Pija arbetar idag som övergripande projektledare och VD och blandar sig gärna i projekten så tidigt som möjligt. Hon arbetar med kunder som Clever, Unisport, Form Design Center och Business Region Skåne  - det räcker med att säga att Pija har ett finger med i de flesta av våra projekt. Hon arbetar också med strategisk kommunikation i vårt systerbolag Odd Hill.

Pija är också mentor inom Almi Företagspartner, sitter i juryn för webbkategorin för Ung Företagsamhet och gästföreläser på Medieinstitutet och Malmö Universitet då och då.

Kuriosa är att Pija kan konkurrera med de flesta sportkommentatorer vad gäller antal ord per minut, och att hon är ganska dålig på att stava rätt när hon har bråttom. Men om hon får lite tid på sig är hon en riktigt duktig copywriter.

Pija går att nå på telefonnummer 0709-39 80 03 .
pija@040.se

Tillbaka till listan

Visa alla