Kunskap är makt

Vi är ett kunskapsföretag, och vi lägger en stor del av vår tid på att läsa in oss på och lära oss nya tekniker och lösningar.

Det händer mycket inom vår bransch, och vi måste inte bara hålla koll på själva utvecklingen utan vi måste också veta när det är dags att gå över till nästa version i Drupal, när det behövs säkerhetsuppdateringar, när det är dags att lägga på SSL, när det kommer nya riktlinjer för sökmotoroptimering och tillgänglighetsanpassningar. 

Vi har alltid en hög egna spännande experimentella och utvecklande projekt på gång, och letar upp utbildningar och inspirerande seminarium, föreläsningar och konferenser. Det kan vara The Conference som händer en gång om året i Malmö, en Drupalträff i Stockholm, en föreläsning på MINC, en utbildning i Google Analytics på Media Evolution City eller en konferens för användargränsnitt i Warszawa. Vi har också en hel del tid för egen utveckling - då gräver vi ner oss i nya, spännande saker - testar och laborerar. Både för att det är kul och för att lära oss nya saker.

Vi jobbar också alltid med att förbättra våra egna interna processer och verktyg (och om vi inte hittar ett verktyg som löser ett problem så utvecklar vi helt enkelt ett eget).  

Samarbeten

Vi sitter tillsammans med våra systerbolag Odd Hill (som också är en webbyrå men ganska många fler personer än vad vi är) och On A Wednesday Afternoon (som av en händelse också jobbar med webb, men med fokus på e-handel och digital strategi), och vi har flera gemensamma kunder och projekt. 

I våra samarbeten bjuder vi gärna på vår kunskap och bidrar tidigt i projekt med vår input. Om du tror att ditt företag skulle behöva veta mer om webbutveckling och vad som är viktigt att tänka på, hör av dig. Förstås finns det andra saker vi inte kan lika bra, och här lär vi oss hela tiden av våra partners och de arbetsgrupper vi jobbar i.

Vi bidrar också gärna med vår kunskap till andra, och är t ex med i Almis mentorskapsprogram, sitter i juryn för Ung Företagsamhet (webb-kategorin förstås, vad annars?), håller gästföreläsningar på Medieinstitutet och Malmö Universitet och tar emot studenter och praktikanter i den mån vi kan.

Vi gillar nätverk och att ha många kollegor att ta hjälp av, och här har vi stor glädje av att vara medlemmar i Media Evolution och Företagarna. (Här kan du förresten lyssna på ett avsnitt om hållbarhet, kunskap och utveckling i företagande i  podcasten På insidan om företagen i Media Evolution - På Insidan.)

Vi är alltid intresserade av duktiga webbutvecklare

Vem vill inte ha en driven webbutvecklare med kunskaper inom framför allt PHP och JavaScript till sitt team?. Kan det vara du eller någon du känner?

Läs mer och hör av dig

Hur är det att jobba på 040?

Har du alltid undrat över hur det är att jobba på en webbyrå? Vad gör man på jobbet hela dagarna? Vad behöver man kunna? Hade du gillat det?

Jobba hos oss